ms.detector.media
MediaSapiens
weloveua.com
24.11.2016 14:22
25 листопада в Києві відбудеться дискусія щодо свободи медіа та культурної різноманітності на ТБ та в мережі
25 листопада в Києві відбудеться дискусія щодо свободи медіа та культурної різноманітності на ТБ та в мережі
З нагоди церемонії нагородження міжнародної медіа-премії ADAMI за культурне різноманіття у Східній Європі, у КНУ ім. Тараса Шевченка відбудеться панельна дискусія на тему «Свобода медіа та культурна різноманітність на ТБ та в Інтернеті: перманентна боротьба?» за участі представниці ОБСЄ зі свободи слова Дуні Міятовіч, редакторки телеканалу ARTE Каролін Олів’єр та журналіста Юрія Макарова.

Час проведення: 25 листопада, 11:00-12:30 

Місце проведення: КНУ ім. Тараса Шевченка, вул. Володимирська 60, аудиторія 329

Мова заходу: англійська, з синхронним перекладом.

Сторінка події: https://www.facebook.com/events/1857701154459552/ 

Реєстрація на подію - за посиланням.

Adami Media Prize – це конкурс аудіовізуальних медіа, створений для відзначення журналістів, мовників і кінематографістів країн Східного партнерства, які висвітлюють етнічне, релігійне та культурне розмаїття свого регіону. Міжнародне журі присудить нагороди у шести категоріях, які охоплюють телебачення, веб-відео, вебсайти та кіно. 

Цього року прийом заявок тривав до 10 жовтня, а церемонія оголошення переможців відбудеться 24 листопада у Колонній залі Київської міської державної адміністрації під патронатом Генерального секретаря Ради Європи Турбйорна Ягланда та представниці ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дуні Міятовіч. Пряма трансляція події розпочнеться на Першому національному о 17:00.

Ініціатива ADAMI фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та ProCredit Holding, і проводиться у партнерстві з European Broadcasting Union, ARTE/ZDF, Deutsche Welle, Німецьким товариством зі східноєвропейських досліджень та громадськими телемовниками України, Грузії та Молдови.

Деталі - на сайті

ms.detector.media