ms.detector.media
MediaSapiens
Лора Інгрем, Twitter
21.11.2016 10:22
Прес-секретарем Білого дому може стати коментатор Fox News
Прес-секретарем Білого дому може стати коментатор Fox News
На посаду прес-секретаря Білого дому обраний президент Дональд Трамп розглядає консервативну радіоведучу Лору Інгрем.

Про це повідомляє Reuters.

Інгрем заявила, що розмовляла з Трампом на цю тему.

«Це інтригуюча ідея», - сказала вона.

.@IngrahamAngle acknowledges she is being considered for White House Press Secretary. | via @FoxNewsSunday #TrumpTransition pic.twitter.com/ePr2ysGreK

— Fox News (@FoxNews) 20 ноября 2016 г.

Інгрем була радником Трампа в ході президентської кампанії.

Їй 53 роки, вона є членом Республіканської партії США. Раніше була спічрайтером Рональда Рейгана. Також працювала ведучою на декількох основних телеканалах в США.

Нагадуємо, що раніше The Wall Street Journal назвав кандидатів до адміністрації Трампа. Губернатор Нью-Джерсі Кріс Крісті, який очолює команду перехідного періоду, став одним з кандидатів на пост генерального прокурора. На цю посаду також розглядають кандидатури губернатора Арканзаса Аса Хатчінсона, колишнього спікера Палати представників Конгресу Ньюта Гінгріча та колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані. Останній заявив виданню, що його не цікавить робота генпрокурора. На посаду міністра охорони здоров’я і соціальних служб розглядають губернатора Луїзіани Боббі Джиндла і колишнього нейрохірурга Бена Карсона, який поступився Трампу в республіканських праймеріз. Пост міністра внутрішніх справ запропонували губернатору Оклахоми Мері Феллін. 

ms.detector.media