ms.detector.media
MediaSapiens
UiP
10.11.2016 15:16
Дуров закликав не користуватися американськими месенджерами після перемоги Трампа
Дуров закликав не користуватися американськими месенджерами після перемоги Трампа
Засновник популярного месенджера Telegram Павло Дуров закликав не користуватися американськими аналогами програми.

На його думку, після перемоги Дональда Трампа на президентських виборах в США користувачі не зможуть бути впевненими у конфіденційності своєї переписки.

«Після виборів, американським додаткам обміну повідомленнями можна довіряти ще менше, ніж раніше. Рішення просте. Переходьте на Telegram», - написав він у своєму Instagram акаунті. «Божевільний отримав ключі від спостереження за безпекою», - йдеться також у публікації.

Нещодавно фахівці «Лабораторії Касперського» виявили програму-шифрувальник, яка використовує месенджер Telegram для спілкування зі зловмисниками. Шкідлива програма шифрує текстові та графічні файли користувачів і вимагає гроші за ключ від шифру.

Також MediaSapiens повідомляв про одну із найбільших хакерських атак на месенджер Telegram.  Хакери з угруповання Rocket Kitten встановили телефонні номери 15 мільйонів жителів Ірану, які користуються Telegram. 

 

After today's election, US-based messaging apps can be trusted even less than before. Solution is simple. Switch. To. Telegram!

ms.detector.media