ms.detector.media
MediaSapiens
Yablyk
04.11.2016 12:15
YouTube оновив систему коментарів до відео
YouTube оновив систему коментарів до відео
YouTube вирішив дати своїм користувачам більше контролю над коментарями до відео.

Про нововведення компанія написала у своєму блозі.  Тепер автори відео мають можливість закріпити кращі коментарі у верхній частині сторінки. Якщо під відео розпочнеться дискусія і хтось із користувачів залишить відповідь на попередній коментар, його нік буде виділено червоним кольором.

Також автори контенту зможуть відзначити коменатрі, які їм сподобались: під ними буде відображатися фото профілю автора ролика та іконка у вигляді серця. Крім того, YouTube дасть користувачам інструмент для модерації: певні фрази можна додати в чорний список і вони автоматично будуть направлятися на попередню перевірку, перш ніж бути опублікованими. Це дає авторам можливість уникнути неприпустимих коментарів до відео. 

Це не єдина спроба YouTube заохотити користувачів більше спілкуватися на платформі. Нещодавно YouTube оголосив про запуск нового функціоналу під назвою Backstage, який зробить відеоплатформу більше подібною до соцмережі. Backstage націлений на те, аби збільшить час, який користувачі приділяють YouTube.

ms.detector.media