ms.detector.media
MediaSapiens
Cinemablend
03.11.2016 16:55
«Окей, Google» почав розуміти закляття зі світу Гаррі Поттера
«Окей, Google» почав розуміти закляття зі світу Гаррі Поттера
Google разом із кіностудією Warner Bros. Pictures запустили спільний проект перед виходом нового фільму про всесвіт Гаррі Поттера «Фантастичні звірі і місця їх проживання».

Як написала компанія у своєму блозі, якщо сказати: «Окей, Google» і супроводити команду закляттям «Lumus» або «Nox», можна увімкнути або вимкнути ліхтарик на пристрої. Щоб відключити звук для сповіщень і дзвінків, можна скористатися закляттям «Silenco».

Тематичні пропозиції з'являться і в інших сервісах Google. Наприклад, через Google Street View користувачі зможуть досліджувати світ «Фантастичних звірів».  В месенджері Allo з'являться тематичні стікери, а на YouTube - відеоролики. Детальну інформацію про всі новинки Google виклав на окремому сайті.

Фільм «Фантастичні звірі і місця їх проживання» вийде в прокат в листопаді 2016 року. Як писав MediaSapiens, спін-офф «Гаррі Поттера» охопить п'ять фільмів. Також стало відомо про те, що кіностудія Warner Bros. розмірковує над екранізацією книги Джоан Роулінг «Гаррі Поттер і прокляте дитя». Проте фільм вийде не раніше 2020 року, оскільки студія Warner Bros. вже знімає спін-офф «Фантастичні тварини і де їх шукати».

ms.detector.media