ms.detector.media
MediaSapiens
Event Registry
28.10.2016 11:44
Що Apple показала на своїй останній презентації
Що Apple показала на своїй останній презентації
Компанія Apple офіційно представила нове покоління MacBook Pro.

Лінійка MacBook Pro отримала поповнення з трьох нових ноутбуків: один з діагоналлю екрану15 дюймів і дві версії з 13-дюймовим екраном. Два з них будуть оснащені сенсорною панеллю Touch Bar замість ряду функціональних клавіш.  В Apple стверджують, що це найтонші і найлегші MacBook Pro в історії. 

Водночас з інтернет-магазину Apple зник ноутбук Macbook Air з 11-дюймовим екраном, який вперше був представлений в 2012 році. У продажу залишилася тільки версія Macbook Air з 13-дюймовим екраном.  

 

Окрім ноутбуків Apple представила новий ТВ-додаток для Apple TV і iOS. Додаток надасть можливість універсального пошуку і єдиний інтерфейс на всіх пристроях для всіх встановлених відео-додатків. З додатком інтегрований голосовий помічник Siri. У тому числі він дозволяє налаштуватися на прямі трансляції новин і спортивних подій.

Видання Wired розкритикувало Apple TV за відсутність підтримки таких популярних стрімінгових сервісів як Netflix та Amazon. «Amazon ніколи не транслювався на Apple TV, тому це не сюрприз. І навряд чи цей сервіс з'явиться на Apple TV найближчим часом. Але Netflix вже доволі давно є крпуним гравцем на ринку стрімінгового відео. В каталозі Netflix багато популярних серіалів та стрічок від Disney, Marvel. Ви погодитеся залишитися без "зоряних воєн"?» - пише Wired.

Також Apple у своїй презентації зробила акцент на доступність своїх технологій для людей з інвалідністю, аби підкреслити відмінність своїх продуктів від гаджетів, які нещодавно представили конкуренти. 

Як писав MediaSapiens, у Apple вперше за 15 років впала річна виручка - вперше з 2001 року. Тим не менш, бренд Apple увійшов до списку 100 найдорожчих брендів світу. Вартість бренду зросла на 5% до 179,1 мільярда доларів.

ms.detector.media