ms.detector.media
MediaSapiens
pixabay.com
24.10.2016 17:29
До 1 листопада - подача заявок на вебінари для журналістів «Як висвітлювати екологічні проблеми, пов’язані з конфліктами»
До 1 листопада - подача заявок на вебінари для журналістів «Як висвітлювати екологічні проблеми, пов’язані з конфліктами»
Міжнародна організація «Internews» та Громадська організація «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Вдосконалення комунікації між внутрішньо переміщеними особами та громадами, що опинилися під впливом конфлікту», що реалізується за фінансової підтримки Уряду Канади через Міністерство міжнародних справ Канади, оголошують набір слухачів на один із трьох 2-годинних вебінарів для журналістів про проблеми навколишнього середовища.

Вебінари відбудуться: 

Чому екологічні теми важливі? Як уміти бачити такі теми та як про них цікаво писати? Як писати фахово? Як про навколишнє середовище пишуть іноземні колеги? Чи мають такі публікації якийсь ефект? Про це зможете дізнатися на серії вебінарів.  

Тренер: Борис Васильківський, викладач Києво-Могилянської Академії та голова громадської організації «Екоправо-Київ» розкриє такі питання:

Під час вебінару учасники отримають ідеї та теми для нових матеріалів, контакти експертів, до яких можна звернутися за коментарями та корисні посилання. Отримані знання стануть додатковою перевагою журналістам, які бажають взяти участь у наступній хвилі Програми малих грантів за цим проектом.

Для реєстрація у вебінарі, будь ласка, заповніть анкету за посиланням не пізніше 16:00 1 листопада 2016 року, обравши зручні для себе час та дату. Участь у вебінарі безкоштовна, але кількість учасників обмежена. Підтвердження та лінк на трансляцію учасники завчасно отримають на свою e-mail адресу.

За додатковою інформацією звертайтесь до Катерини Юдіної за телефоном 093-750-36-38 або kudina@internews.ua.

ms.detector.media