ms.detector.media
MediaSapiens
Behind The Lenscap
19.10.2016 16:53
Facebook додав можливість планувати прямі трансляції
Facebook додав можливість планувати прямі трансляції
Facebook додав можливість заздалегідь планувати відеотрансляції через Live API.

Facebook вирішив покращити відеотрансляції через Live API. Головна проблема живих трансляцій, на яку вказували користувачі, полягала у тому, що ніхто не знав коли буде включення з тим чи іншим цікавим стрімом. Тепер користувачі можуть запланувати відеовключення заздалегідь і анонсувати його, по суті формуючи аудиторію ще до того, як стрім починається.

Нова функція поки доступна лише власникам підтверджених сторінок (сторінок спільнот, не окремих користувачів - MS). Але найближчим часом компанія обіцяє запустити її для всіх.

При плануванні трансляції в новинній стрічці буде опублікований пост з анонсом для підписників сторінки. У ньому можна буде увімкнути разове нагадування про початок трансляції.

Запланувати трансляцію можна максимум за тиждень до її проведення. Також Facebook запускає віртуальні кімнати очікування, де користувачі зможуть збиратися і чекати початку трансляції.

Як писав MediaSapiens, Facebook запустив функцію прямої відеотрансляції у квітні цього року. За словами Цукерберга, Facebook Live дозволяє будь-якому користувачеві соціальної мережі швидко створювати, ділитися і дивитися живі відео.

Також цікаве явище відбулося в США під час під час акції протесту проти вбивства двох афроамериканців правоохоронцями в Луїзіані і Міннесоті. Очевидці стрілянини в Далласі масово публікували відеостріми в інтернет. Відео одного із користувачів продивились більше трьох мільйонів разів. 

ms.detector.media