ms.detector.media
MediaSapiens
pixabay.com
18.10.2016 12:29
25 жовтня ГО «Детектор медіа» проведе загальноукраїнську конференцію: «Журналістська освіта в Україні: що маємо і куди рухаємось?»
25 жовтня ГО «Детектор медіа» проведе загальноукраїнську конференцію: «Журналістська освіта в Україні: що маємо і куди рухаємось?»
Під час конференції експертною групою будуть презентовані результати пілотного дослідження стану журналістської освіти в Україні.

Час заходу: з 09:00 до 17:30 (м. Київ).

Дослідження якості журналістської освіти в Україні проводилось з липня по вересень 2016 року та ґрунтувалось на оцінюванні низки показників діяльності кафедр та факультетів журналістики. В рамках дослідження було складено рейтинг журналістських вишів. 

Крім того, експертами було опитано представників медіаіндустрії та випускників журналістських факультетів, які дали свою оцінку журналістській освіті в Україні.

Дослідження виявило  головні тенденції та проблеми української журналістської освіти. Зокрема, є ряд питань до:

Учасники конференції (поіменний список уточнюється): 

Запрошуються представники всіх видів ЗМІ, медіаіндустрії та викладачі вишів, які готують журналістів.

Зареєструватись для участі в конференції можна заповнивши реєстраційну форму до 21  жовтня 2016 року. Або у Юлі Зелінської zelin.tk@gmail.com, (098) 446-61-95. 

Після підтвердження акредитації Вам буде надіслано адресу проведення заходу.

ГО «Детектор медіа» відшкодовує вартість проїзду до Києва для регіональних учасників, чию участь було підтверджено після акредитації. 

Захід проводиться в рамках проекту «Сприяння вдосконаленню системи медіаосвіти в Україні» за підтримки  Міністерства закордонних справ Чеської Республіки та Посольства Чеської Республіки в Україні.

ms.detector.media