ms.detector.media
MediaSapiens
RFE/RL
17.10.2016 10:50
До 18 жовтня - подача заявок на виїзні комітетські слухання щодо законодавства про адмінпослуги
До 18 жовтня - подача заявок на виїзні комітетські слухання щодо законодавства про адмінпослуги
19 жовтня ГО «Інтерньюз-Україна» запрошує журналістів та редакторів ЗМІ взяти участь у виїзних комітетських слуханнях із питань стану реалізації законодавства про адміністративні послуги та підсумковому прес-брифінгу із нагальних питань.

Захід проводиться згідно із Планом роботи Комітету на період п’ятої сесії Верховної Ради України VIII скликання спільно з Центром надання адміністративних послуг м. Києва.

Учасники:

В рамках комітетських слухань планується:

Коли?

Де?

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у прес-брифінгу. 

Акредитуватись можна заповнивши онлайн-анкету до 10.00 17 жовтня (для журналістів із інших міст) та до 16.00 18 жовтня.

Організатори  компенсують учасникам (із інших міст та регіонів) проїзд, харчування (обід та кава-пауза), а також проживання (за потреби). 

Організація та проведення комітетських слухань здійснюється за сприяння та підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «RADA: підзвітність, відповідальність, демократичність», Програм розвитку ООН в Україні, Проекту «Реформа управління на сході України», що впроваджується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. 

За додатковою інформацією щодо прес-туру звертайтесь до координатора Програми Рада  у ГО «Інтерньюз-Україна» Саврун Марії за телефоном +38 050 33 080 76 або msavrun@internews.ua.

ms.detector.media