ms.detector.media
MediaSapiens
The Next Web
12.10.2016 17:19
Amazon запустив аналог Apple Music
Amazon запустив аналог Apple Music
Гігант інтернет-торгівлі Amazon запустив музичний сервіс Amazon Music Unlimited, який підтримує управління як дотиком, так і голосом.

Про це повідомляється в блозі компанії.

Як стверджує Amazon, користувачам сервісу будуть доступні «десятки мільйонів аудіозаписів, тисячі списків відтворення і персоналізовані станції». Голосове управління буде здійснюватися завдяки цифровому помічникові «Алекса». 

«Якщо користувачі не знають назву пісні, а всього кілька рядків з неї, або хочуть послухати музику певної епохи, або навіть знайти музику під настрій, все, що їм потрібно зробити, це попросити», - сказав засновник Amazon Джеф Безос. 

Користування сервісом платне і становить 7,99 долара на місяць або 79 доларів на рік. За словами Безоса, користувачі можуть скористатися безкоштовною пробною версією сервісу. Сервіс доступний у форматі додатка для iOS, Android і ПК.

Кількість користувачів платної версії музичного стримінгового сервісу Apple Music досягла значення в 6,5 мільйонів. Після оформлення підписки користувачеві відкривається безмежний доступ до багатомільйонної бібліотеки треків, які можна зберігати для офлайн-прослуховування. Крім того, користувачам пропонується вказати свої музичні вподобання, на основі яких вони отримуватимуть персональні рекомендації про плейлисти або альбоми, які можуть їх зацікавити. 

Сервіс Apple Music компанія запустила 30 червня минулого року. 

ms.detector.media