ms.detector.media
MediaSapiens
Yahoo
07.10.2016 14:55
Verizon хоче знизити ціну покупки Yahoo на $ 1 млрд - The New York Post
Verizon хоче знизити ціну покупки Yahoo на $ 1 млрд - The New York Post
Компанія Verizon хоче знизити вартість операції з купівлі Yahoo на $ 1 млрд.

Про це повідомляє The New York Post з посиланням на свої джерела. У липні цього року Yahoo і Verizon досягли угоди про придбання пошукової корпорації за $ 4,8 млрд.

Однак на тлі зростаючого числа негативних публікацій у ЗМІ за участю Yahoo телеком-гігант зажадав знизити вартість угоди. Так, минулого місяця інтернет-гігант підтвердив інформацію про викрадення особистих даних щонайменше 500 мільйонів користувачів у 2014 році. А кілька днів тому Yahoo звинуватили в передачі даних з поштових скриньок користувачів ФБР і АНБ. Компанія звинувачення відкинула.

За даними The New York Post, глава AOL Тім Армстронг, який буде керувати Yahoo після завершення угоди, дуже незадоволений недомовками з боку керівництва компанії. Крім зменшення ціни покупки, розглядається і варіант повної відмови від угоди. В Yahoo знижувати вартість операції відмовилися.

Прес-служби Yahoo і Verizon від коментарів відмовилися.

Як писав MediaSapiens, вартість компанії Yahoo значно знизилася за останні роки.  У розпал буму доткомів компанію Yahoo оцінювали в $ 125 млрд.

Yahoo володіє другою за популярністю (7,57%) в світі пошуковою системою. Згідно зі статистикою Alexa Internet, Yahoo - п'ятий за відвідуваністю веб-сайт в інтернеті.

ms.detector.media