ms.detector.media
MediaSapiens
swiftcomm.co.uk
06.10.2016 14:46
Skype запустив синхронний переклад голосового та текстового спілкування
Skype запустив синхронний переклад голосового та текстового спілкування
Завдяки новому сервісу Skype з синхронізованого перекладу голосу та тексту з іноземцями можна буде спілкуватися навіть без знання мови.

Компанія Skype оголосила про появу нової функції: додатку Translator.

У компанії повідомляють, що цей сервіс дозволить подолати мовні бар’єри, оскільки зможе одразу перекладати голосові діалоги і озвучувати їх синтезованим комп’ютеорм голосом. 

Для початку алгоритм перекладає на сім мов: англійську, французьку, німецьку, китайську, іспанську, португальську та арабську. При розмові потрібно використовувати навушники. Окрім того, ще 50 мов (у тому числі російська) доступні для спілкування у форматі текстових повідомлень. 

Варто зазначити, що Translator — це технологія, побудована на машинному навчанні. Тобто якість її роботи буде зростати з часом. Однак у Skype уточнюють, що можуть записувати розмови для поліпшення якості сервісу. 

Нагадуємо, що в липні Microsoft представила інструмент для аудіо- та відеоконференцій Skype Meetings. Цей сервіс пропонує функції, які не доступні в стандартній версії Skype та дозволяють ділитися контентом під час зборів, нарад. Компанія розраховує,що новий інструмент буде корисним для малого та середнього бізнесу. 

ms.detector.media