ms.detector.media
MediaSapiens
pixabay.com
06.10.2016 11:56
До 13 жовтня - подача заявок на шостий вишкіл «Асоціація з ЄС від А до Я: що вона дає Україні?» для журналістів центральних та регіональних ЗМІ
До 13 жовтня - подача заявок на шостий вишкіл «Асоціація з ЄС від А до Я: що вона дає Україні?» для журналістів центральних та регіональних ЗМІ
Громадська організація «Інтерньюз-Україна» та Товариство Лева у партнерстві з Фондом міжнародної солідарності (Польща) оголошують конкурс на відбір журналістів центральних та регіональних ЗМІ для участі у шостому вишколі «Асоціація з ЄС від А до Я: що вона дає Україні?». 

Вишкіл є частиною проекту «Точне відображення Угоди про асоціацію Україна-ЄС в українських медіа», що реалізується за кошти Програми «Підтримка демократії», яка у свою чергу фінансується з Програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Вишкіл відбудеться 21-23 жовтня 2016 року у м. Харків (з виїздом до Слов’янська 22 жовтня) за участі провідних експертів та тренерів, а саме:

Вишкіл має на меті допомогти журналістам:

Вишкіл, зокрема, передбачатиме:

До участі у конкурсі запрошуються журналісти ЗМІ усіх форм (державна, комунальна, приватна) та типів (теле- та радіокомпанії, друковані та онлайн-медіа) власності.

Критерії відбору учасників:

Для участі у відборі на вишкіл учасники мають заповнити онлайн-анкету за посиланням

Останній термін заповнення і надсилання онлайн-анкети: 13 жовтня, 15:00.

Проїзд, проживання та харчування на час вишколу за рахунок організаторів.

Додаткову інформацію можна отримати у координаторів вишколу:

ms.detector.media