ms.detector.media
MediaSapiens
rian.com.ua
02.10.2016 16:55
Google відкрив доступ до технології машинного навчання
Google відкрив доступ до технології машинного навчання
Доступ до платформи дозволить розробникам створювати продукти з використанням нейромереж.

Про це пише Naked Science.

Компанія Google відкрила свою хмару машинного навчання для всіх бажаючих в режимі бета-версії. Новий проект компанії дозволить поліпшити будь-які програми, які створюються розробниками по всьому світу. 

В якості прикладу успішного використання хмари машинного навчання Google наводить компанію Airbus, яка оптимізувала свої оборонні системи і системи дослідження космічного простору. Зокрема, співробітникам Airbus вдалося поліпшити функції автоматизованого виявлення і корекції супутникових зображень. 

«Хмара машинного навчання дозволила нам підвищити точність і швидкість, з якою ми аналізуємо зображення, зняті нашими супутниками. Вона дозволила вирішити проблеми, які існували протягом багатьох десятиліть», – заявив представник Airbus.

Google також займеться навчанням фахівців у цій сфері. Кожен зацікавлений інженер зможе зв'язатися зі співробітниками компанії для отримання усіх необхідних відомостей. Раніше повідомлялося про те, що Google незабаром зможе визначити місце, в якому була зроблена та чи інша фотографія. Для цього співробітники компанії створили нейронну мережу, що отримала назву PlaNet, в базу даних якої було завантажено більше 90 мільйонів знімків із зазначенням місць, в яких вони були зняті.

ms.detector.media