ms.detector.media
MediaSapiens
www.cnet.com
27.09.2016 11:51
Disney розглядає можливість покупки Twitter
Disney розглядає можливість покупки Twitter
Студія Walt Disney стала ще одним з претендентів на купівлю сервісу мікроблогів Twitter.

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на власні джерела. 

Як зазначає видання, переговори знаходяться на ранній стадії, тому стверджувати, що угода все-таки відбудеться, не можна. Ринкова вартість соціальної мережі на даний момент становить близько 20 мільярдів доларів. 

Переговори про продаж Twitter почалися на тлі повільно зростаючої аудиторії соціальної мережі, невисокої виручки, плинності кадрів серед вищого керівництва компанії та відсутності плану конкурування з іншими соціальними мережами, наприклад, Facebook.

Інтерес Disney до купівлі Twitter з'явився на грунті розвитку технологій прямих трансляцій спортивних подій, яким займається Twitter. На тлі чуток про можливу купівлю акції Twitter подорожчали більш ніж на 20%. 

Інформація про переговори про продаж Twitter з'явилася в п'ятницю. Тоді можливими претендентами на купівлю соціальної мережі називалися Google і Salesforce. Крім того, за даними видання TechCrunch, зацікавленість в покупці Twitter висловила також компанія Verizon, незважаючи на недавню покупку Yahoo!

Про те, що рада директорів Twitter мала намір обговорити можливість продажу сервісу, на початку вересня писало видання Recode. За їхніми даними, такі чутки щораз піднімали ціну акцій компанії, що давало інвесторам надію на хорошого покупця. Рада директорів компанії не задоволена тим, що з моменту призначення співзасновника Twitter Джека Дорсі на посаду гендиректора в соцмережі не відбулося позитивних змін.  

ms.detector.media