ms.detector.media
MediaSapiens
Marketing lab
21.09.2016 13:37
Акціонерка подала до суду на Twitter за невиконані обіцянки щодо зростання популярності сервісу
Акціонерка подала до суду на Twitter за невиконані обіцянки щодо зростання популярності сервісу
Доріс Шенвік, акціонерка Twitter Inc., подала до суду на компанію.

На думку позивачки, керівництво сервісу ввело в оману своїх акціонерів, не виконавши обіцяні плани щодо ключових показників зростання, пише Bloomberg.

Пані Шенвік стверджує, що керівництво Twitter не виконало обіцянки, які воно оприлюднило в листопаді 2014 року: довести кількість активних користувачів сервісу до 550 млн осіб в короткостроковій перспективі і до одного мільярда в довгостроковій.

У керівництва компанії не було ніяких підстав для подібних розрахунків, але цей факт вирішили замовчати, йдеться в позові. За даними 30 червня 2016 року активна місячна аудиторія Twitter була на рівні 313 млн користувачів.

Доріс Шенвік намагається домогтися для своєї заяви статусу групового позову. В цьому випадку позивачами стануть всі акціонери Twitter, які придбали акції компанії в період з 6 лютого по 28 липня 2015 року.

Як повідомлялося, у червні цього року Snapchat випередив Twitter за обсягом аудиторії. Кількість користувачів Snapchat перевищила позначку у 150 млн. осіб в день. Також в мережі продовжують ширитись чутки про можливий продаж мережі мікроблогів Twitter. 

ms.detector.media