ms.detector.media
MediaSapiens
druzhba.uz.ua
16.09.2016 12:21
До 21 жовтня - подача заявок на тренінг «Медична реформа в Україні: як нас лікуватимуть завтра?»
До 21 жовтня - подача заявок на тренінг «Медична реформа в Україні: як нас лікуватимуть завтра?»
Громадська організація «Інтерньюз-Україна» в рамках Програми USAID РАДА, що реалізується Фондом Східна Європа, запрошує журналістів та редакторів національних та регіональних ЗМІ до участі в дводенному тренінгу: «Медична реформа в Україні: як нас лікуватимуть завтра?».

Мета тренінгу – пояснити зміст і напрямки реформування системи охорони здоров’я від керівництва МОЗ й покращити навички висвітлення медичних питань журналістами.

За результатами участі в тренінгу журналісти дізнаються:

А також матимуть змогу взяти участь у майстер-класі з журналістської майстерності.

Зареєструватись на навчання можна за лінком:

Організатори повідомлять усіх кандидатів про результати відбору впродовж двох днів після закінчення терміну подання заявок.

Де: Київ, вул. Ризька, 15, офіс ГО «Інтерньюз-Україна»

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечать учасників проживанням, харчуванням (кава-паузи та обід) та компенсують витрати на проїзд до Києва (поїздом: купе та плацкарт, «Інтерсіті» 2 клас та автобусом) за наявності оригіналів квитків.

За додатковою інформацією слід звертатися до Інни Чорної за телефоном +38 050 33 080 76 або ichorna@internews.ua

Довідка: Захід проводиться у рамках реалізації Програми Агентства США з міжнародного розвитку USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» виконується Фондом Східна Європа в партнерстві з Громадянською мережею «Опора», громадськими організаціями «Iнтерньюз-Україна» та «Лабораторія законодавчих ініціатив» та має на меті сприяти становленню відповідального, підзвітного і демократичного представницького органу – Парламенту України. Термін реалізації Програми: листопад 2013 – листопад 2018 років.

ms.detector.media