ms.detector.media
MediaSapiens
Screen Shot, Youtube
15.09.2016 15:00
Американський телеканал помилково повідомив про смерть Клінтон
Американський телеканал помилково повідомив про смерть Клінтон
Журналіст нью-йоркської телекомпанії ABC7 обмовився і оголосив про смерть кандидата в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Про це повідомив портал Mediaite.com, який опублікував фрагмент відео ефіру. 

«Ми починаємо новини з повідомлення про смерть Гілларі Клінтон», - сказав ведучий Джо Торрес. При цьому він одразу наводить слова лікаря Клінтон про те, що у колишнього держсекретаря діагностовано пневмонію. Далі Торрес з колегою почали обговорювати стан здоров'я дружини 42-го президента США.

Слова ведучого супроводжував такий відеоряд: кандидата від демократів саджають в машину після того, як їй стало погано на траурному заході в Нью-Йорку. Клінтон, яку підтримували помічники, хиталася і навіть впала.

Нагадуємо, що журналіста видання Vavel USA звільнили за питання про вагітність білоруської тенісистки Вікторії Азаренко. Журналіст поцікавився у канадської тенісистки Ежені Бушар, чи була вона здивована вагітністю Азаренко і чи знала вона, що у тенісистки «є від кого завагітніти». Бушар відповіла, що була здивована, як і багато хто, і що більше їй нема чого сказати. 

ms.detector.media