ms.detector.media
MediaSapiens
cosmopolitan.co.uk
12.09.2016 11:52
Що треба знати про повідомлення у Facebook: «Нещодавні», «Запити» та «Приховані»
Що треба знати про повідомлення у Facebook: «Нещодавні», «Запити» та «Приховані»
Соцмережа Facebook фільтрує ваші вхідні повідомлення та сортує їх у декілька папок.

Facebook дбає про інформаційну гігієну своїх користувачів та автоматично фільтрує вхідні повідомлення, сортуючи їх у декілька категорій. Так, усі вхідні повідомлення від друзів автоматично потрапляють у папку «Нещодавні».  Користувачі отримують сповіщення про те, що в цій папці у них з'явилися нові повідомлення.

Також є папка «Запити»: в неї потрапляють усі повідомлення від користувачів, які не є друзями, але яких соцмережа не відзначає як можливих спамерів або ботів. Про ці повідомлення сповіщення не надходять.

Інша цікава папка - це «Приховані». Ця категорія захована ще глибше, ніж «Запити». Подивитись повідомлення, які Facebook відфільтрував у «Приховані» можна зайшовши в меню «Більше» у розділі «Повідомлення».

Меню, через яке можна знайти «приховані» повідомлення.

Про ці повідомлення сповіщення також не надходять. Але серед повідомлень від незнайомців або торговельних представників цілком може загубитися звістка від давнього шкільного товариша, з яким у вас немає спільних друзів, тому алгоритм Facebook заховає його в «Приховані», як потенційний спам або небажане повідомлення.

Тому час від часу варто проводити огляд та чистку не лише в папці «Нещодавні», але й «Запити» та «Приховані». 

Раніше MediaSapiens писав про те, що Google запустив сторінку, на якій можна переглянути всю активність профілю.  На сторінці можна знайти всю історію перегляду Chrome, пошукові запити на Google, пошук зображень, відео, які ви переглянули на YouTube, Google Now карти. Користувачі Android ймовірно, побачать тут все своє життя онлайн. 

Також видалити всі свої пошукові запити в Google можна за допомогою цієї короткої інструкції.

ms.detector.media