ms.detector.media
MediaSapiens
pixabay.com
08.09.2016 17:46
У Києві презентують посібник «Основи судової журналістики»
У Києві презентують посібник «Основи судової журналістики»
19 вересня о 14:00 у просторі «АртПРИЧАЛ», за адресою вул. Набережно-хрещатицька, причал №2, відбудеться презентація оновленого посібника «Основи судової журналістики», доповненого та виданого за сприяння донорів, що працюють в україні на підтримку процесу судової реформи.

До участі запрошуються журналісти, які висвітлюють чи мають намір висвітлювати судову тематику.

Метою заходу також є встановлення зворотного зв'язку з представниками ЗМІ стосовно їх особистого досвіду роботи в українських судах задля обговорення шляхів налагодження конструктивного діалогу між судами та медіа.

У заході візьмуть участь:

Організатори заходу: Проект USAID «Справедливе правосуддя», спільний проект ЄС/РЄ «Консолідація розробки реформ у сфері юстиції в Україні».

Для участі у презентації необхідна реєстрація. Для цього потрібно заповнити он-лайн форму за посиланням http://goo.gl/X9EAUa або звернутися до радника з юридичних питань та громадянського суспільства Проекту USAID «Справедливе правосуддя» Олени Задорожної за електронною адресою ozadorozhna@fair.org.ua, +38044-581-3303 до 18:00 15.09.2016 року. Кількість місць обмежена. Реєстрація вважатиметься успішною після отримання електронного повідомлення на адресу із підтвердженням реєстрації.

ms.detector.media