ms.detector.media
MediaSapiens
Delfi
22.08.2016 17:00
У Ріо естонські журналісти стали жертвами збройного пограбування
У Ріо естонські журналісти стали жертвами збройного пограбування
У Ріо-де-Жанейро (Бразилія) журналісти естонського порталу Delfi стали жертвами збройного пограбування.

Про це йдеться у повідомленні порталу

Інцидент стався в районі Complexo do Alemao. На автобусній зупинці до естонських журналістів підійшли двоє осіб і запропонували купити у них картки для проїзду в автобусі. Місцевий житель, який був разом з журналістами, дав зрозуміти чоловікові, одягненому, як жінка, що ці картки у них є.

Як пише видання, через 10 хвилин чоловік в жіночому одязі знову підійшов до журналістів. Було видно, що в його штанях знаходиться пістолет. Грабіжник почав вимагати гроші та телефони. Журналісти віддали йому один телефон. З огляду на те, що навколо було багатолюдно, грабіжник більше нічого не став вимагати і рушив геть.

Журналістам DELFI вдалося зупинити двох поліцейських на моторолерах, які переслідували грабіжників, але тим вдалося втекти. Свідки на вулиці показали поліції будинок, в який зайшли порушники правопорядку.

«Однак поліцейські заявили, що не можуть увійти в будинок, оскільки це фавела, що може привести до набагато більш серйозних наслідків, ніж крадіжка телефону. У поліції додали, що можуть залишитися чекати перед будинком, але немає гарантії, що грабіжники вийдуть», - пише видання.

Нагадуємо, що ввечері 9 серпня в Ріо-де-Жанейро невідомі в центрі міста напали на автобус з журналістами і обслуговуючим персоналом Олімпійських ігор. За словами пасажирів, вони почули два постріли. Вікна автобуса розлетілися на друзки. Двоє пасажирів отримали незначні поранення шматками скла.

ms.detector.media