ms.detector.media
MediaSapiens
finforum.org
21.08.2016 09:58
У вересні Sony представить дві версії своєї найпопулярнішої приставки
У вересні Sony представить дві версії своєї найпопулярнішої приставки
Компанія Sony представить на початку вересня дві версії своєї найпопулярнішої приставки PlayStation 4.

Як повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на свої джерела, перша з нових приставок являє собою slim-версію оригінальної PlayStation 4, а друга - більш потужну модифікацію, яку вже охрестили PlayStation Neo.

Передбачається, що вона буде підтримувати роздільну здатність 4K, а також більш просунуту графіку в іграх.

Настільки висока якість зображення потрібна в першу чергу проектам з підтримкою окулярів віртуальної реальності PlayStation VR, запуск в продаж яких намічений на жовтень за ціною $400. При цьому асортимент ігор для всіх версій PlayStation 4 не зміниться.

Оригінальна PlayStation 4 з'явилася на ринку в листопаді 2013 року і з тих пір розійшлася тиражем більше 40 000 000 одиниць. Якщо наступна консоль Sony дійсно буде представлена у вересні, це порушить негласну традицію ігрової індустрії, згідно з якою нові платформи з'являються не частіше, ніж раз на 5-6 років.

Як писав у лютому MediaSapiens, корпорація Apple розробила прототипи гарнітур для створення віртуальної або доповненої реальності. Над новинками працював секретний відділ корпорації. За даними Financial Times, в закритому підрозділі працювали сотні співробітників. Серед них фахівці з технологій віртуальної реальності з Microsoft і стартапу Lytro.

ms.detector.media