ms.detector.media
MediaSapiens
vk.com/blog
17.08.2016 14:24
Новий дизайн ВКонтакте увімкнули для всіх користувачів
Новий дизайн ВКонтакте увімкнули для всіх користувачів
Вперше за 10 років новий дизайн, який в режимі добровільного тестування був запущений першого квітня, сьогодні остаточно запровадили для всіх користувачів.

Про це йдеться у блозі ВКонтакте.

Розробники відзначають, що робота над редизайном велася протягом півтора років. «Протягом чотирьох з половиною місяців ми вивчали побажання користувачів і внесли понад 2500 дрібних і великих виправлень. В процесі створення нового дизайну ми усунули велику кількість помилок, що поліпшило стабільність роботи сайту. Були переписані всі розділи, завдяки чому ВКонтакте став працювати швидше, ніж раніше», - повідомили в соцмережі. 

Розробники відмовилися від застарілої технології Flash і перейшли до HTML5, тому аудіо - та відеоплеєри тепер працюють в сучасних мобільних браузерах.

«Ми впровадили кілька інструментів, щоб зробити сайт доступним для людей з проблемами зору, і продовжуємо працювати в цьому напрямку», - додали у ВКонтакті.

Нагадуємо, Apple замінить емодзі справжнього пістолета на емодзі іграшкового у оновленій версії своєї операційної системи iOS 10. Таке рішення компанія ухвалила на хвилі вогнепальних нападів у США. Водночас у офіційній заяві Apple не заявив напряму про заміну револьвера, натомість назвавши це «красивим редизайном популярного емодзі».

ms.detector.media