ms.detector.media
MediaSapiens
siliconera.com
22.07.2016 17:55
Покемон стане головним героєм голлівудського фільму
Покемон стане головним героєм голлівудського фільму
Право на екранізацію культової гри виборола голлівудська компанія Legendary Entertainment.

Американська компанія, задіяна у зйомках фільму, відома за такими картинами, як як «Варкрафт» (Warcraft), «Інтерстеллар» (Interstellar) і «Темний лицар» (The Dark Knight), передає Громадське радіо із посиланням на grifonsoft

Наразі відомо, що кінострічка  називатиметься «Detective Pikachu», знімальний процес розпочнеться у 2017 році. Подробиць про сюжет наразі обмаль. Відомо, що герой повного метру буде більш зрілим, аніж його анімаційний колега. Він полюблятиме каву та фліртуватиме з дівчатами. Точна дата виходу фільму у широкий прокат невідома, пише The Verge.

Детектив Пікачу вперше з’явився в грі під назвою Great Detective Pikachu. Головний герой проекту - інтелектуальний розвідник Пікачу, позбавлений надчудової сили своїх родичів, яку він компенсує кмітливістю та винахідливістю. Гравець виконує роль хлопчика Тіма Гудмана, який розуміє мову Пікачу, і допомагає тваринці в її розслідуваннях.

Цьогоріч франшизі  Pokémon виповнюється 20 років. Її вартість суттєво зросла із виходом мобільної гри Pokémon Go.

MediaSapiens  вже писав про феномен популярності Pokémon Go. Гра неодноразово ставала причиною різноманітних інцидентів. Так, журналіст перебив грою в Pokemon Go доповідь офіційного представника Держдепу США Джона Кірбі, який розповідав про зусилля США в боротьбі з «Ісламським державою». Іншого разу американська телеведуча увірвалася в ефір прогнозу погоди, граючи в Pokemon Go.  

Також MediaSapiens писав про чоловіка, який пішов з роботи, аби повністю присвятити себе грі Pokemon Go.

ms.detector.media