ms.detector.media
MediaSapiens
ghanacelebrities.com
21.07.2016 15:52
У США журналіста звільнили за некоректне питання про вагітність тенісистки
У США журналіста звільнили за некоректне питання про вагітність тенісистки
Журналіста видання Vavel USA звільнили за питання про вагітність білоруської тенісистки Вікторії Азаренко.

Менеджер персоналу Vavel USA Ноель Альберто повідомив  про це на своїй сторінці в Twitter. Відзначається, що Азаренко оголосила про вагітність 15 липня. Спортсменка заявила про намір повернутися в теніс після народження дитини.

Журналіст Vavel USA поцікавився у канадської тенісистки Ежені Бушар, чи була вона здивована вагітністю Азаренко і чи знала вона, що у тенісистки «є від кого завагітніти». Бушар відповіла, що була здивована, як і багато хто, і що більше їй нема чого сказати.

Питання журналіста викликало потік критики в соціальних мережах і було сприйняте як некоректне. Пізніше у журналіста виник конфлікт з кількома колегами - одного з них він звинуватив в тому, що той неправильно процитував його питання в твіттері. Після інциденту Vavel USA прийняв рішення звільнити журналіста з посади. В офіційній заяві Ноеля Альберто, який описав ситуацію, що скалалася, ім'я журналіста не називається. Vavel USA вибачився і перед двома журналістами, які виявилися втягненими в суперечкою, і перед усіма іншими сторонами інциденту.

Як писав раніше MediaSapiens, австралійського журналіста звільнили за твіттер-коментарі про Першу світову війну.

ms.detector.media