ms.detector.media
MediaSapiens
gagadget.com
16.07.2016 12:50
Користувачі приділяють більше часу Pokemon Go, аніж WhatsApp та Instagram
Користувачі приділяють більше часу Pokemon Go, аніж WhatsApp та Instagram
Pokémon Go став найпопулярнішою в історії США грою для смартфонів.

За даними SimilarWeb, в середньому жителі США щодня витрачають на гру приблизно 43 хв, на WhatsApp – 30 хв, Instagram – 25 хв, на Snapchat – 22 хв, а на Messenger – 12 хв. Так за лічені дні після запуску гра випередила WhatsApp, Snapchat, Messenger, а також популярний додаток Instagram. 

В середньому жителі США щодня витрачають на гру Pokemon Go приблизно 43 хв.

Після офіційного релізу в США за два дні Pokémon Go встановили майже 5,2% користувачів Android. Близько 60% гравців Pokémon Go використовують додаток щодня.  Це становить 3% від загальної кількості американських користувачів Android. За цим показником гра практично зрівнялася з додатком Twitter – кожен день його використовують 3,5% власників Android- пристроїв.

Гра практично зрівнялася з додатком Twitter – кожен день його використовують 3,5% власників пристроїв на Android.

Pokemon Go - онлайн-гра для смартфонів з геолокацією і доповненою реальністю.  Реліз гри відбувся шостого липня. За тиждень додаток встановили більше 15 мільйонів разів. За даними експертів, гра приносить розробникам близько 1,6 мільйона доларів на добу.

Як писав MediaSapiens, програміст з Ірландії Джеймі Фарреллі створив розширення для Chrome PokeGone, яке допоможе позбавитися дописів зі згадуванням гри Pokemon Go.

Також гру розкритикували за надто широкі права доступу до даних користувачів. 

ms.detector.media