ms.detector.media
MediaSapiens
ytimg.com
12.07.2016 12:06
Австралійця звільнили з сингапурської компанії через допис про Pokemon Go
Австралійця звільнили з сингапурської компанії через допис про Pokemon Go
Австралійця звільнили із сингапурської компанії після того, як він залишив у Facebook гнівний допис про те, що гра Pokemon Go недоступна у Сингапурі.

У глумливому дописі у Facebook, який залишив Сонні Труйєн, йшлося про те, що Сингапур - небажане місце для життя саме через те, що там є недоступною нова гра для смартфонів, пише BBC

Пан Труйєн також написав, що Сингапур повен «дурних людей» і національний рівень IQ впаде, якщо він залишить країну.

Чоловіка звільнили після того, як сингапурці поскаржилися на цей допис його роботодавцю, онлайн-агентству нерухомості 99.co. Директор компанії також вибачився за слова пана Труйєна.

«Ми горді бути сингапурською компанією і не потерпимо такої мови й поведінки», - написала дирекція компанії.

Влада Сингапуру відома своїми жорсткими заходами щодо публічних зауважень, які вважаються порушенням норм пристойності в країні.

Pokemon Go - нова гра доповненої реальності для смартфонів. Вона використовує GPS користувача і адаптується до його реального місця розташування. Гравець рухається у реальному світі, ловлячи при цьому у смартфоні віртуальних звірят, як-от Пікачу, й навчає їх воювати одне з одним.

Компанія Nintendo 6 липня запустила гру Pokemon Go. За перші 24 години у відкритому доступі гра стала лідером чартів App Store США.

Акції японської компанії - виробника гри - зросли у ціні на чверть після небаченого успіху Pokemon Go.

Нещодавно MediaSapiens писав про те, що гру розкритикували за надто широкі права доступу до даних користувачів. 

ms.detector.media