ms.detector.media
MediaSapiens
Greenbot
12.07.2016 09:59
YouTube запустить платний сервіс доступу до контенту телевізійних мереж
YouTube запустить платний сервіс доступу до контенту телевізійних мереж
Компанія YouTube має намір запустити новий онлайн сервіс, який буде транслювати контент великих телевізійних мереж.

Поки що серед партнерів YouTube згадуються ESPN, ABC і CBD, повідомляє The Verge з посиланням на джерела  The Information .

Новий сервіс отримає назву Unplugged. Його повноцінний запуск повинен відбутися через 6-9 місяців - на початку 2017 року. Зараз щомісячна абонентська плата за користування сервісом очікується на рівні $ 35. Також повідомляється, що глядачам Unplugged рекламу показувати не будуть. Окрім контенту з переліку мереж-партнерів глядачам також будуть представлені «мережі», що складатимуться з YouTube-каналів.

Минулого року YouTube вже запустив платну підписку YouTube Red вартістю $ 9,99 в місяць. Окрім повної відсутності реклами, вона включає ще й такі привілеї, як відтворення відеороликів в фоновому процесі та в офлайні.

Раніше MediaSapiens писав про запуск мобільних онлайн-трансляцій для обраних користувачів на YouTube. Функція дозволяє користувачам транслювати відео в реальному часі зі своїх мобільних пристроїв. Також повідомлялося про те, що компанія Google почала видаляти неактивні акаунти на YouTube без будь-яких попередніх оголошень про «чистку».

ms.detector.media