ms.detector.media
MediaSapiens
Facebook
11.07.2016 09:51
Facebook тестує систему повного шифрування даних для месенджера
Facebook тестує систему повного шифрування даних для месенджера
Соціальна мережа Facebook тестує систему повного шифрування даних для свого месенджера.

На даний момент функція доступна для обмеженої кількості користувачів і стане доступна всім користувачам додатка до кінця літа, повідомляється в блозі компанії.

Як заявляють представники компанії, включення функції повного шифрування для певної кількості бесід дозволить користувачам обмінюватися в месенджері «чутливою інформацією», включаючи стан здоров'я і фінансові питання.

Увімкнення функції повного шифрування опціонально. Це викликано тим, що розробники прагнуть до того, щоб месенджер використовувався на безлічі пристроїв, в той час як у діалозі з включеною функцією повного шифрування користувач може брати участь лише з одного девайса. 

Раніше повідомлялося про те, що Facebook планує створити соціальну віртуальну реальність. Суть проекту, запущеного Facebook, полягає в інтеграції віртуальної реальності в інтернет-простір, у тому числі в соціальні мережі.

Створений відділ буде займатися вивченням того, наскільки люди зможуть обмінюватися даними і взаємодіяти в умовах віртуальної реальності. Фахівці відділу будуть працювати спільно з Oculus та іншими підрозділами Facebook, що дозволить забезпечити впровадження нової технології на всіх платформах.

ms.detector.media