ms.detector.media
MediaSapiens
08.07.2016 14:52
У Британії надійшла у продаж газета для противників Brexit
У Британії надійшла у продаж газета для противників Brexit
Сьогодні, 8 липня, у Британії компанія Archant Limited розпочала розповсюджувати нову національну газету The New European. Вартість примірника становить 2 фунти стерлінгів.

Про це повідомляє The Huffington Post.

Це контекстна газета, котрій знадобилося лише 9 днів з моменту задуму, аби потрапити до газетного кіоску. Нині заплановані лише 4 випуски видання: доля кожного наступного буде залежати від зацікавленості читачів.

ok, here it is. The New European. hot off the press and on sale tomorrow. it's bold and different and vey European. pic.twitter.com/KFIVCkKfCd

— ((( Matt Kelly ))) (@mk1969) 7 июля 2016 г.

Головний контент-менеджер Archant Limited і випусковий редактор The New European Метт Келлі (Matt Kelly) каже: «Ми нині живемо у надзвичайний період у Великій Британії, коли все суспільство перебуває у стані постійної метушні й потрясінь. Я певен, що 48% людей, які проголосували «залишитися», не обслуговуються достатньо добре традиційною пресою, і, гадаю, що існує явна можливість для газети: читати та підтримувати The New European буде за честь».

В Archant повідомили, що роздрібна дистрибуція буде зосереджена у Лондоні, Ліверпулі, Манчестері, на півдні Англії, а також в інших районах, де активно голосували за те, аби залишитися в ЄС. 

Серед авторів першого номеру: редактор газети Bild Таніт Кох (Tanit Koch), партнер у британському венчурному фонді LocalGlobe Сол Кляйн (Saul Klein),  екс-редактор видання Zeit Online та колишній цифровий директор The Guardian Вольфганг Блау (Wolfgang Blau), лідер Вестмінстерського політичного лобі для регіональних газет Аннабель Діксон та засновник чоловічого онлайн-видання Loaded та редактор чоловічого журналу GQ Джеймс Браун. 

Більше про газету The New European - у матеріалі MediaSapiens «Стривожені Brexit: завтра у Британії вийде друком нова національна газета The New European».

ms.detector.media