ms.detector.media
MediaSapiens
07.07.2016 10:54
«План Меггі» з Джуліанною Мур закриє 7-й Одеський кінофестиваль
«План Меггі» з Джуліанною Мур закриє 7-й Одеський кінофестиваль
23 липня в Одеському національному академічному театрі опери та балету відбудеться урочиста церемонія закриття ОМКФ-2016. Завершить 9-денний кіномарафон американська картина Ребекки Міллер - «План Меггі».

Прем'єра романтичної комедії «План Меггі» (Maggie's Plan) відбулася на кінофестивалі в Торонто і була також показана в секції «Панорама» Берлінале-2016.

Картина в дусі нью-йоркських фільмів Вуді Аллена розповідає про класичний любовний трикутник на вулицях «Великого яблука». Головна героїня фільму, Меггі, через роки розуміє, що її чоловік і його колишня дружина, чий шлюб Меггі колись зруйнувала, виявляється, ідеально підходили один одному. І у Меггі назріває план грандіозного возз'єднання.

Грета Гервіг, яка втілила образ Меггі на екрані, вже відома глядачеві за головною роллю у фільмі «Френсіс Ха» (Frances Ha) і по роботі в «Римських пригодах» (To Rome With Love) Вуді Аллена. А ролі колишньої пари, яку Меггі намагається возз'єднати, блискуче виконали Джуліанна Мур і зірка трилогії Річарда Лінклейтера - Ітан Хоук. 

Режисер фільму, Ребекка Міллер, дебютувала як актриса, але з 1995 року продовжила свою роботу у великому кіно в якості сценариста і режисера - перший фільм «Енджела» (Angela). Її картина «Персональне прискорення» (Personal Velocity) отримала приз на фестивалі Санденс в 2002 році. У 2009 Міллер нагородили премією Морін О'Хара за заслуги в кінематографі. 

Фільм «План Меггі» буде показаний після урочистої церемонії закриття 23 липня в Одеському національному академічному театрі опери та балету. 

ms.detector.media