ms.detector.media
MediaSapiens
androidauthority.net
24.06.2016 14:04
Huawei розробляє власну мобільну операційну систему
Huawei розробляє власну мобільну операційну систему
Китайський виробник смартфонів Huawei працює над власною мобільною операційною системою.

Про це повідомляє The Information.

За даними видання, ОС створює команда розробників в Скандинавії, в тому числі колишні співробітники Nokia. Зараз смартфони Huawei працюють на платформі Android, що належить Google. Як зазначає The Verge, ОС, що розробляється китайським виробником, може стати альтернативою у випадку, якщо відносини Huawei і Google з якихось причин зіпсуються.

За даними The Information, Huawei почала редизайн своєї Android-оболонки EMUI, для чого найняла колишнього дизайнера Apple. Як пише видання, в новій версії оболонки зміниться зовнішній вигляд іконок, які зараз виглядають практично так само, як іконки iOS, а також колірна палітра. 

Huawei хотіла б стати глобальним брендом, зауважує Verge, але поки більшість своїх пристроїв продає в Китаї. Частково, на думку видання, це пов'язано з недовірою до продукції компанії на Заході, яке, у свою чергу, викликано неоригінальним програмним забезпеченням.

Як писав MediaSapiens, Microsoft створюватиме програмне забезпечення для контролю за реалізацією марихуани. IT-корпорація уклала партнерську угоду з Kind Financial - компанією, яка створює програмне забезпечення для агенцій, що займаються контролем за виробництвом та розповсюдженням коноплі - як легального, так і нелегального.

ms.detector.media