ms.detector.media
MediaSapiens
AS
23.06.2016 11:48
Португальська газета вимагає від Роналду вибачень за викинутий мікрофон
Португальська газета вимагає від Роналду вибачень за викинутий мікрофон
Португальська газета Correio da Manhã вимагає вибачень від форварда національної збірної Кріштіану Роналду і Федерації футболу країни за зіпсований мікрофон одного зі своїх журналістів.

Про це пише AS.

«Це дуже серйозна образа, яка дискредитує всю країну. Ми вважаємо, що заслуговуємо від Роналду і Федерації як мінімум офіційних вибачень. Роналду - капітан збірної і повинен бути для всіх прикладом, а не навпаки», - заявив директор зі зв'язків з громадськістю Correio da Manhã Карлуш Родрігеш.

Нагадаємо, 22 червня кореспондент видання підійшов до нападаючого «Реала» на базі команди у Франції і запитав, чи готовий той до гри Євро-2016 з Угорщиною. Після цього Роналду вирвав у нього з рук мікрофон і викинув його в озеро.

Один з фаворитів групи і всього Євро-2016 в цілому команда Португалії погано стартувала на турнірі, не вигравши жодного з двох матчів, в яких вважалася фаворитом. Роналду і партнери звели внічию матчі з Ісландією та Австрією. Учора, 22 червня, Португалія та Угорщина розписали феєричну нічию і вийшли у плей-офф Євро-2016. Угорщина набрала 5 очок та вийшла в 1/8 фіналу з першого місця групи F, а португальці з трьома пунктами в активі фінішували на третій сходинці.

Нагадуємо, що соцмережа Facebook вибачилася за відмову опублікувати зображення повної моделі Тесс Холлідней у бікіні, запропоноване для реклами. 

 

ms.detector.media