ms.detector.media
MediaSapiens
amazeemetrics.com
17.06.2016 18:30
YouTube дозволив власникам бізнесу створювати відеорекламу
YouTube дозволив власникам бізнесу створювати відеорекламу
YouTube запускає новий набір інструментів для рекламодавців під назвою YouTube Director.

Ці інструменти дозволяють підприємствам знімати і редагувати відео оголошення, які можуть потім транслюватися на YouTube, пише Techcrunch. Компанія робить акцент на тому, що Director може стати в нагоді малому бізнесу, який не має бюджетів на дорогу рекламу або послуги рекламних агентств.

Як повідомляється на офіційному блозі компанії, до пакету входять три інструменти: YouTube Director для iOS, YouTube Director onsite та YouTube Director automated video.

Мобільний додаток YouTube Director для iOS розрахований на тих користувачів, які не мають досвіду в створенні відео, монтажі чи обробці відзнятого матеріалу. Створити повноцінний ролик можна одразу на смартфоні, використовуючи готові шаблони та інструкції.

YouTube Director onsite - дозволяє бізнесу залучити професійного оператора для зйомки ролика на безкоштовній основі. Але сервіс буде доступний тим бізнесам, які витрачають від $ 150 і більше на рекламу в YouTube. Спершу  він буде запущений в декількох великих містах США - Атланті, Бостоні, Чикаго, Лос-Анджелесі і Сан-Франциско.

YouTube Director automated video - інструмент створює ролики автоматично з існуючих матеріалів: логотипів, скріншотів  з  App Store або Google Play Store. Ця функція буде доступна без обмежень.

Раніше YouTube запустив додаток, що може приховувати об'єкти на відео.

Нову функцію для бізнесу запустила мережа Instagram. За допомогою нового Instagram Business Tools підприємці  зможуть вести рекламні кампанії, аналізувати їх ефективність та перетворювати звичайні пости на рекламні напряму в додатку. 

ms.detector.media