ms.detector.media
MediaSapiens
rbk.ru
15.06.2016 13:20
Російські хакери зламали мережу Демократичної партії CША
Російські хакери зламали мережу Демократичної партії CША
Російські хакери проникли в комп'ютерну мережу Національного комітету Демократичної партії Сполучених Штатів Америки (США) і отримали доступ до всієї бази даних досліджень опозиції на кандидата в президенти Республіканської партії Дональда Трампа.

Про це пише Washington Post.

Повідомляється, що хакери отримали доступ до бази даних, зібраної на Дональда Трампа та могли прочитати всю електронну пошту і чат трафіку комітету.

Видання акцентує, що вторгнення в мережу Демократичної парті є одним з багатьох атак на американські політичні організації. Раніше постраждала мережа кандидата в президенти США Хіларі Клінтон.

Нагадаємо, в березні хакери зламали сайт, який проводить заходи в Нідерландах на підтримку асоціацію України з Європейським Союзом.

Хакери виставили на продаж 32 мільйони вкрадених Twitter-акаунтів за 10 біткоінів. Базу продає анонімний користувач Tessa88. LeakedSource провів вибіркову перевірку записів, що містять, в тому числі, паролі та адреси електронної пошти. В ході перевірки 15 з 15 паролів виявилися діючими. 

Раніше хакер, який називає себе Peace, заявив, що продає 100 мільйонів акаунтів соцмережі «ВКонтакте» за 1 біткоін ($ 570).

За словами генерального директора «Лабораторії Касперського»  Євгена Касперського, кіберзлочинці з Росії вважаються найбільш небезпечними у світі.

ms.detector.media