ms.detector.media
MediaSapiens
Vanity Fair
06.06.2016 11:08
У сьомому сезоні «Гри престолів» буде сім епізодів
У сьомому сезоні «Гри престолів» буде сім епізодів
У попередніх сезонах серіалу було по 10 епізодів.

Наступний сьомий сезон серіалу «Гра престолів» буде складатися з семи епізодів, замість традиційних 10. 

Про це в інтерв'ю виданню Vanity Fair розповів один з режисерів серіалу Джек Бендер.

Бендер повідомив про те, що не знає, чи братиме участь у зйомках сьомого сезону серіалу. «Творці серіалу роблять сім серій, і у них є штатні режисери. Однак, якщо буде можливо, я б знову приєднався до команди», - заявив Бендер.

Раніше Майкл Ломбардо заявляв, що хотів би продовжити «Гру престолів» на десять сезонів. У свою чергу автори серіалу Девід Беніофф і Ден Вайсс казали, що хотіли б закінчити фільм після семи сезонів.

Автор книг Джордж Мартін зізнався в тому, чому вбиває своїх героїв. Мартін заявив про те, що, як письменник, повинен говорити правду, а вона така: «всі люди смертні», особливо, коли мова йде про війну, яка є центральною темою «Гри престолів».

Серіал «Гра престолів» став володарем головної нагороди на 67-ї премії «Еммі» як кращий серіал минулого сезону в США. Всього «Гра престолів» отримала 12 нагород, що стало новим рекордом «Еммі» за кількістю перемог за один рік.

Нагадуємо, що прем'єра шостого сезону серіалу «Гра престолів», яка відбулася 24 квітня, встановила новий рекорд за кількістю глядачів, які подивилися епізод.

ms.detector.media