ms.detector.media
MediaSapiens
evigo.com
01.06.2016 18:22
Instagram запускає бізнес-профілі і аналітику для них
Instagram запускає бізнес-профілі і аналітику для них
Instagram дасть компаніям можливість офіційно працювати на своїй платформі.

За допомогою нового Instagram Business Tools підприємці  зможуть вести рекламні кампанії, аналізувати їх ефективність та перетворювати звичайні пости на рекламні напряму в додатку, пише Forbes.

Провівши тести із представниками бізнесу, Instagram вирішив зміцнити свої позиції в якості гравця на ринку мобільної реклами, і запровадив безкоштовні бізнес-профілі .  Серед нових важливих функцій, які дає такий профіль, - це наявність кнопки «Контакт». За допомогою неї користувачі зможуть швидко зв'язатися із компанією. Функція буде корисною, наприклад, для профілів інтернет-магазинів, тощо.

Інша функція, Insights - надаватиме дані про портрет і поведінку користувачів, ефективність тих чи інших постів.  Відслідкувавши найбільш ефективні публікації,  можна буде змінити їх тип, перетворивши на рекламні. При цьому, можна як вручну вказати цільову аудиторію, так і залишити це налаштування за замовчуванням.

Також  через  тісний зв'язок Instagram та Facebook, власники бізнесу зможуть використовувати інструменти для визначення цільової аудиторії на основі даних з профілів Facebook: наприклад, стать, вік і місце проживання, особисті інтереси.

Поки що бізнес-профілі доступні в США, Новій Зеландії та Австралії, однак їх планують запровадити і для інших країн. В компанії Instagram  міркують і над тим, щоб надати розширені функції користувачам, які не є представниками бізнесу, однак використовують свої акаунти в комерційних цілях.

Раніше Instagram запровадив іншу зміну - в дизайні додатку. Оформлення стало чорно-білим, а логотип - більш мінімалістичним.

ms.detector.media