ms.detector.media
MediaSapiens
lenta.ru
20.05.2016 11:04
Facebook запустив новий сервіс з прямими трансляціями з різних точок світу
Facebook запустив новий сервіс з прямими трансляціями з різних точок світу
Facebook запустив в браузерній версії новий сервіс Live Map. Він являє собою інтерактивну карту світу в профілі користувача, на якій синіми точками відмічені прямі відеотрансляції, доступні в даний момент в соцмережі.

Адреса сервісу - facebook.com/livemap, передає Lenta.ru.

При наведенні на точку над курсором спливає вікно з відео і зазначенням кількості глядачів. Одночасно з цим Facebook показує лініями, де дивляться трансляцію. У лівій частині екрана з'явиться список найпопулярніших трансляцій.

На момент написання новини найбільше скупчення синіх точок на карті спостерігалося в Південно-Східній Азії, зокрема у Таїланді і В'єтнамі.

Facebook зробив сервіс прямих відеотрансляцій Live доступним для всіх користувачів 6 квітня. Засновник компанії Марк Цукерберг зазначив, що завдяки Live користувачам буде простіше створювати відео та ділитися ними з друзями. На його думку, запуск відеосервісу для всієї аудиторії Facebook змінить уявлення людей про спілкування в соціальних мережах.

Нагадуємо, що раніше компанія Facebook опублікувала в мережі внутрішні редакційні правила в якості спростування звинувачень у політичній упередженості. 
ms.detector.media