ms.detector.media
MediaSapiens
Фото: drobs.ru
12.05.2016 11:58
19-річна француженка транслювала своє самогубство через додаток Periscope
19-річна француженка транслювала своє самогубство через додаток Periscope
Французька поліція розпочала розслідування смерті дівчини.

Як повідомляє The New York Times, у вівторок в передмісті Парижа молода дівчина кинулась під потяг, транслюючи це он-лайн через мобільний додаток.  Зараз відзняте відео недоступне.  

Перед цим дівчина зняла кілька відеороликів, в яких повідомила, що їй 19 років і вона працює у будинку для престарілих. На відео вона палить, грається з котом, демонструє татуювання, також вона переписувалась зі своїми фоловерами. Ввечері у вівторок, знімаючи себе на смартфон, дівчина кинулась під потяг.

За словами місцевої поліції,  дівчина надсилала текстове повідомлення другу свого колишнього хлопця, в якому написала, що колишній хлопець ображав та зґвалтував її, у повідомленні йшлося, що вона «покінчить з життям через заподіяне їй зло».   

Відео не можна подивитись на Periscope (який зараз належить Twitter), але фрагменти з роликів доступні на YouTube, де момент суїциду затемнений.  Дівчина на відео каже, що вона «дійшла до межі», і її вже нічого не радує.  Глядачі відео писали у коментарях вислови на кшталт «Ми чекаємо», «Завжди раді тебе бачити», «Дай нам підказку» - очевидно, не розуміючи серйозність її психологічного стану.  На одному з відео екран стає темним, і через 5 хвилин чути чийсь голос, очевидно, рятувальника, який каже «Я під поїздом із жертвою».

Це не перший випадок, коли у Periscope з’являється подібний контент.  Минулого місяця  у Франції двоє підлітків напали на 24-річного нетверезого чоловіка та зняли це. Також New York Times нагадує про випадок, коли 18-річна американка стала свідком зґвалтування 17-річної учениці з її школи – однак замість допомогти, вона почала транслювати в он-лайні цей випадок.

Як стало відомо 11 травня, схожий трагічний випадок трапився і в Україні - 15-річний підліток зі Львова зумисне ліг на рейки і зняв на відео власну смерть, повідомляє Zaxid.net.  За інформацією відділу комунікації ГУ Національної поліції у Львівської області, близько 03:00 машиніст пасажирського потяга застосував екстрене гальмування, помітивши попереду людину, однак уникнути наїзду не вдалося. Хлопець вночі прийшов до залізничної колії і залишив на відео повідомлення, що він хоче добровільно піти з життя.

 

ms.detector.media