ms.detector.media
MediaSapiens
Джон Сноу, xakac.info
08.04.2016 15:22
Творці «Гри престолів» пролили світло на долю Джона Сноу
Творці «Гри престолів» пролили світло на долю Джона Сноу
Телеканал НВО розкрив назву першого епізоду і синопсис шостого сезону серіалу «Гра престолів».

Як повідомляє The Hollywood Reporter, епізод, який вийде на екрани 24 квітня, отримав назву «Червона жінка». В описі епізоду говориться: «Джон Сноу мертвий. Дейенеріс зустрічає сильну людину. Серсея знову бачить свою доньку». 

Разом з тим, як зазначає видання, цілком ймовірно, що Сноу воскресять. Про це свідчить назва епізоду: тіло Сноу можуть принести до Червоної жриці Мелісандри, яка і воскресить його. А ось воскресіння дочки Серсеї експерти не очікують.

Синопсис шостого сезону звучить так: «Після шокуючих подій, що відбулися в кінці п'ятого сезону, включаючи трагічну загибель Джона Сноу, полеглого від рук бунтівників Чорного замку, смертельну небезпеку, яка загрожувала Дейенеріс у ямах Міерину, і прилюдне приниження Серсеї на вулицях Королівської Гавані, ті, хто залишилися в живих у Вестеросі і Ессосі, збирають сили, щоб невблаганно просуватися вперед, не знаючи, що на них чекає. Знайомі герої створять союзи, щоб підвищити шанси на виживання, а в цей час з'являться нові персонажі, які загрожують рівновазі сил на сході, заході, півночі та півдні».

Прем'єра шостого сезону фентезійного телесеріалу «Гра престолів» відбудеться 24 квітня 2016 року на каналі HBO.

Раніше творці серіалу заявили про те, що в шостому сезоні серіалу буде показана найбільша битва в історії телебачення. Битва, зйомки якої зайняли у режисера епізоду Мігеля Сапочника близько місяця, буде класичною битвою за участю сотень воїнів на боці однієї армії, яким протистоять сотні воїнів з іншого боку. Вона буде включати в себе кінні бої.

Також повідомлялося про те, що Джон Сноу з'явився на першому постері шостого сезону серала. Смерть Джона Сноу стала найбільш обговорюваною подією, пов'язаною з серіалом. Сам же серіал «Гра престолів» у цьому році отримав 24 номінації на Еммі.

ms.detector.media