ms.detector.media
MediaSapiens
Ганс Ціммер, pre-party.com.ua
31.03.2016 12:49
Композитор Ганс Ціммер більше не буде писати музику для фільмів про супергероїв
Композитор Ганс Ціммер більше не буде писати музику для фільмів про супергероїв
Останнім «супергеройським» фільмом композитора став «Бетмен проти Супермена».

Композитор Ганс Ціммер, який написав музику для фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», заявив про те, що більше не буде писати музику до фільмів про супергероїв. 

Про це він повідомив в інтерв’ю ВВС

За його словами, «я написав музику для фільму «Бетмен: Початок» з Крісом (Ноланом) 12 років тому. Трилогія про Темного лицаря може бути всього трьома фільмами для вас, але для мене це 11 років життя». Після ж він працював над музикою для фільму «Бетмен проти Супермена». 

«Робота над музикою до цього фільму йшла у мене дуже важко, я намагався знайти нову мову». Ціммер написав музику до 150 фільмів, включаючи «Король Лев», «Спокута» та «Інтерстеллар». 

«Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» отримав переважно негативні відгуки кінокритиків. На веб-сайті агрегаторі відгуків Rotten Tomatoes стрічка має рейтинг 30% (на підставі 250 оглядів) і середню оцінку 5,1/10.

Нагадуємо, що матеріали The New Yorker перетворили на серію короткометражок. Пілотний випуск серіалу The New Yorker Presents вже доступний на сайті Amazon. Одним із продюсерів проекту виступив американський режисер-документаліст та власник «Оскару» Алекс Гібні. 

ms.detector.media