ms.detector.media
MediaSapiens
Watcher
30.03.2016 10:40
В Instagram іракських військових користувачі голосуванням вирішують вбивати чи ні захоплених бойовиків ISIS
В Instagram іракських військових користувачі голосуванням вирішують вбивати чи ні захоплених бойовиків ISIS
В акаунті @iraqiswat в Instagram, який належить Підрозділу спеціального призначення Іраку, час від часу публікуються фото захоплених ним бойовиків Ісламської Держави (ISIS). Власники акаунту пропонують своїм читачам (понад 80 тисяч) проголосувати за те, щоб вбити чи залишити живими терористів.

На голосування відводиться 1 година, пише Watcher.

Вчора в акаунті було розміщено фото одного з бойовиків та заклик проголосувати, а також затегати своїх друзів, щоб інформація максимально поширилась соцмережами.

Пізніше було розміщено фото, в якому солдати Підрозділу спецпризначення подякували користувачам за голосування:

За кілька годин після цього адміністрація Інстаграм видалила фото з голосуванням, проте автори зазначили, що вони й надалі продовжуватимуть таку практику.

Нагадуємо, що у серпні минулого року в США в прямому ефірі під час інтерв'ю застрелили двох журналістів телеканалу WDBJ7, що являється партнером CBS, - Елісон Паркер та Адама Уорда. Убивця Вестер Лі Фленаган, їхній колишній колега, використовуючи мобільний телефон або інший записувальний пристрій, зняв однохвилинне відео вбивства від першої особи, в якому він повільно наближався до жертв, займав зручну позицію, простягав руку з пістолетом, скерованим на жертв. Крім того, десь протягом п’ятигодинної спроби втечі дорогами Вірджинії вбивця знайшов спосіб завантажити відео на акаунти в Twitter тa Facebook разом із особистими образами на адресу Паркер та Уорда.

ms.detector.media