ms.detector.media
MediaSapiens
Фото: theverge.com
16.03.2016 15:38
Samsung запустить власну соціальну мережу схожу на Instagram
Samsung запустить власну соціальну мережу схожу на Instagram
Компанія Samsung розробляє власну візуальну соціальну мережу Waffle, що може стати конкурентом Instagram.

Про це повідомляє The Verge.   Waffle  дозволить  створювати спільні колажі, розміщувати  свої фото і додавати до них зображення та підписи.

За своєю формою створені колажі нагадують вафлі, звідси і походить назва сервісу. Як відзначають в Samsung, головною рисою, що відрізняє нову соцмережу, є можливість спільної роботи з контентом.

«Waffle пропонує нову, диференційовану послугу, яка представляє кілька точок зору, щоб створити спільну історію», - йдеться в повідомленні компанії.

Це наочно демонструється у відеоролику про програму: один користувач викладає фото з вітальним написом «З Днем ​​народження», другий доповнює колаж малюнком, третій додає своє селфі з побажаннями до дня народження.

Нова соцмережа є продуктом експериментального підрозділу Samsung, Creative Lab. Поки доступна тільки beta-версія для пристроїв на операційній системі Android.

Функція конфіденційності поки не налаштована  належним чином, тому можливо, що доступ до вашого колажу може мати будь-який користувач соцмережі. Творці Waffle висловлюють надію, що поки соцмережа знаходиться в стадії розробки, вона не стане засобом «троллінгу» одного користувача над іншим.

Влітку 2016 року Samsung прийме рішення про подальший розвиток Waffle. Якщо проект виправдає очікування і сподобається користувачам, компанія випустить повноцінну мобільну версію як для Android, так і для iOS.

У вересні 2015 року Samsung почала розробляти власний новинний додаток UPDAY. 

ms.detector.media