ms.detector.media
MediaSapiens
26.02.2016 13:01
У Google Docs з'явилося редагування голосом
У Google Docs з'явилося редагування голосом
Розробники Google через півроку після впровадження в Google Docs голосового набору тексту представили нову функцію, яка дозволяє редагувати його голосом.

Про це пише TheNextWeb.

Поки функція доступна тільки англійською мовою. 

Список команд опубліковано в блозі компанії. Для включення цієї можливості потрібно потрібно зайти в «Інструменти», обрати голосове введення, а потім виділити текст або установити курсор у потрібне місце і чітко вимовити команду.

Зокрема, можна виділити слово, почати новий абзац, додати маркери, замінити те чи інше слово, копіювати і вставляти, зробити текст жирним і навіть додати додати до нього смайли. Редагування тексту голосом в Google Docs на поточний момент можливе тільки на ПК. 

Як писав MediaSapiens, Google офіційно відкрив доступ до сервісу захисту від DDOS-атак — проекту «Щит». Платити за користування сервісом адміністраторам сайтів не треба, достатньо заповнити спеціальну форму і надати Google інформацію про свій ресурс.

Нагадуємо, що у листопаді Google Translate почав перекладати на галактичну мову, яка заснована на вигаданому алфавіті ауребеш з культової фантастичної саги «Зоряні війни». 

ms.detector.media