ms.detector.media
MediaSapiens
Сергій Винокуров, «Собеседник»
26.02.2016 11:50
У Москві побили політичного журналіста видання «Собеседник»
У Москві побили політичного журналіста видання «Собеседник»
У Москві 25 лютого невідомий напав на кореспондента відділу політики тижневика «Собеседник» Сергія Винокурова.

Про це повідомляється на сайті видання.

Напад стався, коли Винокуров повертався додому з редакції. Відразу ж на виході з будівлі редакції на нього накинувся міцний чоловік спортивної статури. Чоловік стрибнув на нього і став бити його руками по всіх частинах тіла, супроводжуючи це нецензурною лайкою та криками «Отримай за свої публікації!». 

Винокурову вдалося забігти всередину будівлі. Впродовж години він відсижувався в ній, продовжуючи працювати над розслідуванням. Та коли вийшов - чоловік напав на нього знову. Нападнику вдалося потрапити в будівлю, там він почав бити Сергія вже ногами.

Журналісту на допомогу прийшли охоронець і дві співробітниці, одній з яких теж дісталося. Викликали поліцію. Нападника до її приїзду вдалося затримати своїми силами, пізніше його разом з потерпілим Винокуровим доставили в Тверський відділ поліції. Зараз нападник поміщений в ізолятор, ведеться слідство.

Як писав MediaSapiens, в Омську РФ військовий напав на фотокореспондентку РІА «Омськ-інформ» Тетяну Шакірову, яка намагалася сфотографувати міністра оборони Сергія Шойгу, який приїхав до міста з засекреченим візитом.

ms.detector.media