ms.detector.media
MediaSapiens
resenhaspontojao.files.wordpress.com
18.02.2016 14:50
Американська кіноакадемія змінить зовнішній вигляд «Оскара»
Американська кіноакадемія змінить зовнішній вигляд «Оскара»
Американська кіноакадемія заявила про те, що уклала контракт з фірмою Polich Tallix Fine Art Foundry, яка відтепер буде займатися виробництвом статуеток «Оскар».

Як повідомляється на сайті Кіноакадемії, виробництво статуеток повертається до свого коріння і вони будуть виготовлені з бронзи перед покриттям їх золотом. Зовнішній вигляд статуетки також змінитися, вона буде виглядати як оригінальний «Оскар» 1929 року. 

Тоді статуетка була виготовлена скульптором Джорджем Стенлі, а її дизайн придумав художник-постановник компанії MGM Седрік Гіббонсон. Статуетка виконана у вигляді лицаря, який стоїть на котушці кіноплівки і тримає в руках меч. Висота статуетки складе 33,5 см, а вага - близько 3,5 кг.

Як заявила президент Кіноакадемії Шеріл Бун Айзекс, нова статуетка дозволяє віддати данину корінню «Оскара». На виготовлення 50 статуеток пішло три місяці. 

Церемонія нагородження премією «Оскар» відбудеться 28 лютого.

Нагадуємо, що Метт ЛеБлан, відомий виконанням ролі Джої Тріббіані у серіалі «Друзі», стане новим співведучим телешоу BBC Top Gear. Актор приєднається до Кріса Еванса, який став ведучим шоу після звільнення Джеремі Кларксона. Раніше ЛеБлан з'являвся в шоу в якості гостя. 

ms.detector.media