ms.detector.media
MediaSapiens
obozrevatel.ua
10.02.2016 17:36
Практичний семінар із журналістської етики у конфліктних та пост-конфліктних суспільствах
Практичний семінар із журналістської етики у конфліктних та пост-конфліктних суспільствах
Координатор Проектів ОБСЄ в Україні запрошує журналістів та медіадіячів, редакторів та керівників ЗМІ, а також вмотивованих студентів старших курсів університетів журналістики до участі у інтенсивному п’ятиденному практичному семінарі, де учасники у тісній взаємодії із міжнародними та українськими тренерами розглядатимуть питання журналістської етики з фокусом на конфліктних та пост-конфліктних середовищах.

Подія відбудеться з 9 по 14 березня 2016 року у Києві в рамках проекту «Сприяння розвитку журналістики із відповідальним висвітленням конфлікту», який здійснює Координатор Проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки посольства Великобританії у Києві.

Чого очікувати:

Протягом курсу учасники працюватимуть у групах під керівництвом українських та міжнародних фахівців з філософії та етичних питань, конфліктології та розвідувальної журналістики. Їм буде запропоновано спільно виокремити та розібрати ключові етичні проблеми з якими доводиться зустрічатись журналістам у своїй роботі. Зокрема, на обговорення буде винесено наступне:

Відбір учасників:

  1. До участі запрошуються практикуючі українські журналісти (в т.ч. фото і відеожурналісти) редактори та керівники ЗМІ, фрілансери та блогери, студенти випускних курсів університетів журналістики.
  2. Журналісти регіональних ЗМІ особливо заохочуються до участі.
  3. Заявки від медіа-діячі які не входять до перерахованих категорій але вважають що зазначені теми семінару входять до сфери їх професійних інтересів також будуть розглядатися за умови подачі мотиваційного листа із роз’ясненням як участь у тренінгу сприятиме професійному розвитку і становленню заявника.

Критерії відбору:

Очікування від учасників:

До 25 лютого 2016 року бажаючі взяти участь у тренінгу мають надіслати на адресу mediaethicsua@osce.org наступні документи:

Витрати

Участь у навчанні є безкоштовною. Організатори покривають витрати на навчальні матеріали, проживання та харчування учасників. Також відшкодовуються витрати на дорогу за винятком проїзду автомобілем (вартість бензину), квитки у вагонах СВ та квитки першого класу потягів ІНТЕРСІТІ.

ms.detector.media