ms.detector.media
MediaSapiens
Марк Лівін. Фото: https:ukrainiansmd.wordpress.com
02.02.2016 14:31
Наталія Гуменюк повідомила про нового маркетолога «Громадського ТБ» - головреда ще шукають
Наталія Гуменюк повідомила про нового маркетолога «Громадського ТБ» - головреда ще шукають
Голова ГО «Громадське телебачення» Наталія Гуменюк повідомила, що відтепер маркетингом «Громадського ТБ» займатиметься Марк Лівін, який до недавнього часу працював операційним директором Postmen - української цифрової агенції, яка консультує з питань маркетингу та надає послуги з планування і реалізації комунікаційних компаній в інтернеті.

Про це Наталія Гуменюк повідомила у своєму Facebook.

«У "Громадського" тепер є маркетинг у вигляді мене та ще двох дуже важливих людей. Це говорить про готовність організації змінюватися, структурувати власну роботу, робити її прогнозованою та підзвітною, але в таких форматах, де ефективність та легкість взаємодії залишаються на першому місці. Це важливий крок (і виклик), до якого ми готувалися 3 місяці. Люди кльові, задачі глобальні. Все тільки починається», - повідомила Наталія Гуменюк.

Варто зазначити, що в інтерв’ю сайту «Суспільне мовлення» вона підтвердила, що «Громадське ТБ» шукає головного редактора.

«Зараз, користуючись можливістю, оголошую ще раз: у нас є вакансія головного редактора, якого ми дуже активно шукаємо. Деякий час ми функціонуємо без головного редактора, частково цю функцію виконую я. Але ми шукаємо медійника-інформаційника», - сказала голова ГО «Громадське телебачення».

Марк Лівін (Валерій Катерушин) – як повідомляє «Вікіпедія», сучасний український письменник, блогер та музикант. Разом з письменницею Катериною Бабкіною заснував проект #bookchallenge_ua - 400 книг за рік, мета якого - популяризація читання українською мовою. Проект підтримали співзасновник «Громадського ТБ» Наталія Гуменюк, головний редактор українського журналу Esquire Олексій Тарасов, книговидавець Дана Павличко та багато інших.

Нагадаємо, 19 січня Наглядова рада ГО «Громадське телебачення» заявила, що станом на 15 січня один із членів громадської організації  Роман Скрипін не виконав вимог, висунутих йому Наглядовою радою й загальними зборами ГО «Громадське телебачення». Зокрема, він не передав права на доменне ім’я hromadske.tv ГО «Громадське телебачення» та не надав звіту про надходження та використання  коштів на рахунку PayPal за період з 30.10.2013 до сьогодні, на який надходили благодійні внески для ГО «Громадське телебачення», та, власне, не передав ГО зазначених коштів (виконання волі благочинців). 

Після цього Роман Скрипін натомість опублікував своє пояснення ситуації на сторінці у Facebook. Він пообіцяв повернути всі гроші, зазначивши, що частину з них було використано на потреби проекту.

ms.detector.media