ms.detector.media
MediaSapiens
www.s-bc.ru
01.02.2016 19:20
Оголошено прес-тур журналістів центральних та регіональних ЗМІ до Луганської та Донецької областей
Оголошено прес-тур журналістів центральних та регіональних ЗМІ до Луганської та Донецької областей
8-9 лютого 2016 року Громадська організація «Інтерньюз-Україна» в рамках Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво», що реалізується Фондом Східна Європа, запрошує представників медіа до участі у прес-турі до Луганської та Донецької областей.

Це буде візит народних депутатів МФО «ЄвроОптимісти» до модельних округів в рамках проекту «Модельний округ», що здійснює Програма РАДА. 

До участі запрошуються журналісти центральних та регіональних (з Луганської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей) ЗМІ.

Учасники прес-туру матимуть можливість:

Під час зустрічей на місцях обговорюватимуться такі питання

Організатори прес-туру покривають:

УЧАСТЬ – ЛИШЕ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕЄСТРАЦІЇ

КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА 

Для реєстрації потрібно заповнити онлайн-анкету(http://bit.ly/1QM8Ay5)

Останній термін подання анкет: 2 лютого 2016 р. до 16:30. 

Підтвердження участі для відібраних журналістів: 2 лютого 2016 року.

Додаткову інформацію Ви можете отримати у менеджера проектів ГО «Інтерньюз-Україна» Паригіної Катерини за тел.093 403 58 87 або ел. адресою kparyhina@internews.ua

 або

координатора проектів із підтримки медіа ГО «Інтерньюз-Україна» Сад Наталії за тел. 050 930 84 39 ел. адресою nsad@internews.ua.

Довідка: Програма USAID "РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво", що впроваджується Фондом Східна Європа та партнерами, має на меті сприяти становленню відповідального, підзвітного і демократичного представницького органу – Парламенту України.

В рамках Програми РАДА 2015 р. було обрано 7 модельних округів, у яких буде здійснюватися сприяння народним депутатам України у налагодженні сучасної та ефективної системи роботи з громадою із застосуванням нових інформаційно-комунікаційних технологій. 

ms.detector.media